Parffinebehandeling
Terug
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die een direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.
De werking is als volgt: de handen worden geschubd, daarna worden ze in gemasseerd met een hand emulsie die de huid hydrateerd en voorziet van collageen. Dan worden de handen één voor één in het warme paraffinebad ondergedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daaroverheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding en het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. Ook werkt deze behandeling verzachtend bij mensen met reuma en artritis. De pakking kan nu rustig 10 tot 15 minuten inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een bijpassende handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.
Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals: droge handen, wintereczeem, kloven, reuma, pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.
  Prijs € 15,50
Vreugdenhilstraat 21 • 3864 PJ Nijkerkerveen • Telefoon 033 - 25 81 854
• KvK 090701250000 • info@schoonheidssalon-nicolienfranken.nl